Motorparadijs
Motoferme Chamauche onderscheidt zich van motorvakanties waar u één van de vele hotelgasten bent. In dit Motorparadijs hebben de motorrijders veelal het rijk alleen. Niets moet en heel veel mag op onze Motoferme

De ferme beschikt over een gezellige gezamelijke woonkamer en eetkamer. Ook beschikken wij over een buitenterras, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Alle slaapkamers zijn voorzien van een luxe eigen badkamer met toilet, beddengoed en handdoeken. Wij proberen u als motorrijder iedere dag in de watten te leggen. "Wat zijn uw wensen? Wij zullen ze proberen te vervullen." Overigens kunt u op de Motoferme uw motor overdekt parkeren.

De motorroutes
De dagelijkse tochten variëren van 150 tot 380 km. In totaal is er de keuze uit zo’n 30 (ook digitale) toertochten; voor ieder wat wils. U bepaalt zelf welke tocht u rijdt en hoe laat u vertrekt. Door onze unieke ligging leiden de tochten over de cols in de Alpen, en de prachtige heuvels van de Provence. U rijdt door 'gorges' en over bergpassen, waar de dorpjes als vogelnesten in de toppen hangen en waar het echte motorrijden een genot wordt. Hier geniet u, naast het heerlijke Zuid-Franse klimaat, van de mooiste uitzichten die doorgaans alleen voor ansicht-kaarten zijn gereserveerd. Natuurlijk ontbreken de lange, brede wegen niet op deze motorvakantie, zodat ‘lekker uitwaaien’ ook tot de mogelijkheden behoort. En als u even gewoon Niets wilt doen en Heerlijk van de rust en de natuur wilt genieten of op de Motoferme aan uw motor wilt sleutelen, kan dat natuurlijk ook. Ook kunt u in de omgeving mooie en heerlijke wandelingen maken.

Voor een overzicht van onze tochten zie de afbeelding hieronder.


Heen- en terugreis
Zuid Frankrijk ligt natuurlijk niet naast de deur. Ondanks het veelal mooie weer en de prachtige omgeving kunnen we ons voorstellen dat niet iedereen 'even' op de motor naar ons Motoferme rijdt. Wat steeds vaker gebeurt is dat onze gasten halverwege een tussenstop maken in bv de Vogezen (bij andere motorhotels) of een motorkar huren (bv www.motoraanhangertehuur.nl).